Χειροποίητα φυσικά υγρά εκχυλίσματα βοτάνων
Τα υγρά φυσικά εκχυλίματά μας γίνονται με μεγάλη προσπάθεια σε μικρές ποσότητες χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη ποιότητα συλλεγμένων φυτών για να σας προσφέρουμε τα πιο ιδανικά σε ποιότητα εκχυλίσματα. Η μεγάλης διάρκειας διαδικασία εκχύλισης σε διατροφικό οινόπνευμα (βότκα) βεβαιώνει ότι λαμβάνετε το πιό ισχυρό εκχύλισμα βοτάνων δεδομένου ότι διατηρεί ουσιαστικά όλα τα φυτο-ιατρικά και θρεπτικά στοιχεία του φυτού.
Εκχύλισμα καρπών Βανίλιας 50ml
περισσότερα
Ένα θεσπέσιο μίγμα σπόρων βανίλιαςαπό την Μαδαγασκάρη και την Ταϊτή χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει αυτό το θαυμάσια ευώδες και γευστικό εκχύλισμα. Επεξεργασμένο στο χέρι το εκχύλισμα βανίλιας είναι ένα μεγάλο δώρο που θα διαρκέσει μια ζωή -- όπως ένα λεπτό κρασί, το εκχύλισμα βανίλιας ωριμάζει με την ηλικία.
 
Εκχύλισμα φλοιού Καννέλας 50ml
Εκχύλισμα φλοιού κανέλας για γευστικές αποδράσεις στις συνταγές της κουζίνας. Το εκχύλισμα κανέλας τονίζει και μεγαλώνει τα χείλια.
Εκχύλισμα φύλλων κίστου 50ml
Η λαδανιά (cistus incanus) είναι πολυετής θάμνος που βρίσκεται μόνο στα ξηρά και άγονα χώματα στην περιοχή της Μεσογείου. Επίσης γνωστό ως rock rose o Κίστος έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες από οποιασδήποτε φυτό στην Ευρώπη, με εκπληκτική ικανότητα καταστροφής των ελευθέρων ριζών καθώς επίσης και υψηλή αντιοξειδωτική δραστηριότητα.
Εκχύλισμα φύλλων Δάφνης 50ml
Το εκχύλισμα από τα φύλλα της δάφνης(Laurus nobilis) τονώνει και ενισχύει την πεπτική οδό και είναι χρήσιμο για τούς ρευματισμούς, τους μώλωπες, και τα δερματικά προβλήματα.
.
cistus
cistus
Αποκήρυξη πληροφοριών
Στο πλαίσιο της τρέχουσας νομοθεσίας το DonkeyislanD δεν επιτρέπεται να κάνει συστάσεις στους καταναλωτές υπέρ των οφελών υγείας που απορρέουν από τα τρόφιμα .Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τις συγκεκριμένες συστάσεις ως προς τον τρόπο με τον οποίο οι πρώτες ύλες των τροφίμων , και τα συμπληρώματα διατροφής μπορούν να βοηθήσουν, να αποτρέψουν ή να θεραπεύσουν τις ασθένειες Η λήψη των φυσικών προϊόντων πρέπει να είναι μια απόφαση βασισμένη στην προσωπική έρευνα και την κατανόηση του παραγόμενου τροφίμου , το ρόλο των αντιοξειδωτικών και ενζύμων στην υγεία και την ευημερία.
Οι πληροφορίες που παρέχονται μέσα σε αυτήν την περιοχή ιστοσελίδων είναι για ενημερωτικούς λόγους μόνο και δεν προορίζονται ως υποκατάστατο των συμβουλών από έναν παθολόγο ή άλλο επαγγελματία υγειονομικής περίθαλψης, και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διάγνωση ή τη θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος υγείας ή για τη συνταγή οποιουδήποτε φαρμάκου ή άλλης θεραπείας. Ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να ερωτηθεί πρίν αρχίσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωσης διατροφής, πρίν πάρετε οποιοδήποτε φάρμακο, ή εάν έχετε ή υποψιάζεστε να έχετε ένα πρόβλημα υγείας. Μην διακόψετε οποιεσδήποτε άλλες ιατρικές συστάσεις περιθάλψης χωρίς πρώτα να συμβουλευθεί το γιατρό σας.
Δείτε βίντεο στο youtube sponsored by DID:
https://www.youtube.com/user/MrDonkeyisland/videos
Ελάτε να γίνουμε φίλοι στο Facebook
και κερδίστε χρήματα από τις προσφορές μας.
etheria spot

 
 

distillation place
 
Buying options
Conditions of Use
Payment options
privacy notice
Shopping & Returns
ΗΟΜΕ CONTACT ARTICLES PRODUCTS CISTUS DISTILLATION